Skal du have et nyt badeværelse?

Trænger dit badeværelse til at blive frisket op, eller er du i gang med at bygge dit helt nye drømmehus, vil du måske opleve en begrænset kreativitet, når det handler om at få designet og bygget dit nye badeværelse. Det er nemlig altid en god ide at få hjælp fra professionelle inden for faget, både når det gælder dit badeværelses nye indretning og udførelsen af det, så du er sikret kvalitet og tryghed i forhold til det håndværk, der bliver udført. Det ville nemlig være træls at skulle smide ekstra penge efter badeværelsets inventar senere hen, hvis ikke arbejdet er blevet udført ordentligt af en autoriseret fagmand. 

 

Arkitekten kickstarter dine drømme

Det er altid en fordel at få en hjælpende hånd fra en specialist inden for badeværelsesindretning, så du kan få dine ønsker til at gå op i en højere enhed, samtidig med at prisen overholdes. Arkitekten inden for området har et godt kendskab til processen og har øje for, hvad der er essentielt for det bedst mulige badeværelse. Og så vil du kunne få hjælp til at indrette badeværelset i forhold til møbler og farvekombinationer på klinker, fliser og vægfarver. For det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvis man står på egne ben igennem hele designprocessen. 

 

Autoriserede fagmænd

Når du er sikker på din idé, og du føler, at dine drømmer kan realiseres, så er det på tide at komme i gang. Her er det vigtigt, at du finder nogle autoriserede fagmænd fra dit nærområde, så de hurtigt kan stå til rådighed, og så du ikke skal betale en formue for ekstra transporttid. Det drejer sig blandt andet om en maler og hjælp til VVS i København, eller hvor end du bor. Allierer du dig ikke med en autoriseret fagmand, vil du ikke have nogen garanti på det arbejde, som de udfører. Og udføres arbejdet forkert, kan du hæfte for det mange år senere, og det vil muligvis koste dig dyrt. 

 

Hvor meget kan man selv lave?

Hvis du gerne vil spare lidt penge, så kan der være lidt besparelser at hente på nedrivningsarbejdet. Det er dog vigtigt, at du er særligt opmærksom på at få lukket for vand, og at toilet og vask fjernes korrekt. Alle fliser og klinker burde du kunne fjerne selv med en portion håndkraft og nogle arbejdstimer. Husk på, at det vil komme til at støve meget, så derfor er støvmasker og afdækning altid godt at anskaffe sig. 

 

 

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

22 33 77 75

This is why Scandinavians are so stylish

Even though Scandinavia is partially known for its cold and bleak weather, the Scandinavians have really figured out how to make the best of what they have got. If you have seen inspirational pictures from Pinterest, you will know that the Nordic style of décor and clothing looks timeless, effortless and stylish.

Letting the light in

In the summertime Scandinavians get plenty of sun if the weather agrees with them. However, it can be very cold and dark in the winter. Hours with sunlight decrease rapidly when the year is coming to an end. Unfortunately, darkness can lead to depression. And yet, the Scandinavians are some of the happiest people on Earth. They have found the solution to this lighting problem.

With skylight windows and huge window panels in the house, they are constantly letting in the light. Even if the outdoor natural lighting is limited, big windows will ensure that every little beam of light gets through. When picking out lamps and lightbulbs, Scandinavians are experts in choosing the right lighting angles and glows that complement the décor.

Nordic décor

Interior design is another discipline the Scandinavians love to master in. In modern homes the theme is often light colors and soft contrasts. The nature is invited inside in the forms wooden materials, like a pale wooden floor rendering the light from the windows. Darker plank tables with a rough look creates a very nice contrast to the living room. In Denmark a lot of people appreciate original Danish design, which is also to be found in several homes.

Timeless innovation

Instead of choosing outdated décor and out of style clothing, the Danes are always up to speed with the latest trends and innovations. Even something like Danish eyewear is constantly developing in design and materials. We will no longer accept having to buy mass-produced items all the time. We want personalized designs to stand out from the crowd. In eyewear, you can actually get 3D printed glasses designed especially for you. Not only are they different, innovative and stylish, they are also made from lightweight materials to fit your face perfectly. Your personalized and unique frame is easily 3D printed with polyamide powder, and afterward painted in your color of preference. Scandinavians are some of the front runners in timeless innovation, which is one of the main reasons they are so stylish.

Monoqool ApS

Danstrupvej 27m

3480

Fredensborg

60222071

Sådan arbejder en dørmand

Forestil dig, at en dørmand står foran dig. Hvordan ser han ud? Mange forestiller sig en ordentlig bøf af en mand med det klassiske bølleudseende. En voldelig mand, der kun har sine muskler at gøre godt med. Måske en dørmand engang har set sådan ud, men det er slet ikke tilfældet i dag, hvis du hyrer en professionel dørmand. I dag lægges der vægt på andre kvaliteter, som for eksempel et professionelt ydre og kompetencerne til at løse konflikter med dialog.

Førstehåndsindtrykket af en dørmand

Når du hyrer en dørmand til din virksomhed eller begivenhed, skal han selvfølgelig ikke ligne en bølle, som er ude på at uddele tæsk. I dag ser en dørmand anderledes ud. Han har et pænt og præsentabelt ydre, da han er med til at repræsentere begivenheden eller virksomheden. Ingen skal føle sig skræmt, når de ankommer som gæst.

Dog skal dørmanden udvise en vis form for autoritet ved at se vågen og opmærksom ud. Kropholdningen skal være med rank ryg og et vagtsomt blik. Er dette på plads, er det ofte nok til at stoppe en konflikt inden den går i gang. For eksempel kan dørmanden stoppe en potentiel konflikt blot ved at sende et diskret signal til en person om, at de godt kan glemme at starte noget. Det kan være ved at skabe øjenkontakt og derefter ryste på hovedet. En dørmand bør samtidig være i god fysisk form, så ingen har lyst til at komme i slagsmål med dem.

Trænede i konflikthåndtering

Selvom musklerne og det lidt hårde ydre skal være på plads, er dette dog ikke altid nok, hvis en konflikt opstår. Hyrer du en dørmand fra et professionelt vagtfirma i København, kan du være sikker på, at han er trænet i konflikthåndtering gennem dialog. Den bedste måde at løse en konflikt på er at få kommunikationen til at virke. På denne måde kan man undgå, at konflikten eskalerer, og at folk kommer til skade.

En god dørmand er velformuleret og har gennemført kurser i sikkerhed og mægling. Han er oplært i at kunne samarbejde, yde førstehjælp, brandbekæmpelse, kommunikation og har kendskab til relevant lovgivning. På denne måde er han godt udrustet til at kunne stoppe en konflikt, inden den eskalerer. Dog kan det ofte være svært at kommunikere med en meget beruset person, og her skal dørmanden også kunne træde fysisk ind og stoppe konflikten med magt.

Control N Security ApS

Rytterbakken 25

2670 Greve

46326959

3 ting, der gør juletiden speciel

Ah, jul. Mange vil mene, at det er den absolut bedste tid på året. For nogle kan julen også sagtens betyde stress og jag, men det er altid det hele værd, når man sidder samlet med familien om juletræet. Der er bare noget helt specielt ved julen, der samler familie og venner i den ellers så kolde og mørke tid. Her er 3 ting der gør julen helt speciel.

Lækker julemad

En hel åbenlys ting, der gør julen speciel, er selvfølgelig julemaden. På alle andre dage på året kører vi rundt i de samme afprøvede retter på skift. Mange dage har man slet ikke overskud eller lyst til at stable et varmt måltid mad på benene, og så bliver det bare til en rugbrød. Men til jul bliver der virkelig gjort noget ud af det. Traditionen tro i Danmark skal der en sprød flæskesteg og/eller en saftig and på bordet. Man vælger imellem både almindelige kogte kartofler eller de søde, brune kartofler. Der er noget til enhver smag. Og lad os så ikke lige glemme den magiske dessert, som vi normalt kun får denne ene gang på året – risalamande! Kombinationen af den lækre vaniljedessert og kampen om mandelgaven gør risalamande til den ultimative juledessert.

Den fine, hvide sne

Nogle hader at elske den, andre elsker at hade den. Julesneen er virkelig et emne, der kan dele vandene i Danmark. Med den kommer frustrationer, da den konstant ligger i vejen og gør veje og fortove glatte. Er dette tilfældet, kan du dog altid blot hyre snerydning, så den ikke er til besvær. Dog kan man ikke komme uden om, at følelsen ved at se sneen dale blidt ned på juleaftensdag bare gør et eller andet ved os. Smukt er det da at se på, når sneen ligger uberørt ude i haven, som et hvidt og glimtende hav.

Magien og kærligheden

Med sneen og julemaden kommer magien og kærligheden. Der er ekstra fokus på familietid i julen, hvor der prioriteres hygge med snemænd, pyntning, varm kakao og hjemmelavet julekonfekt. Man har børnene med i sneen og med i køkkenet, når der skal bages pebernødder, klejner, honningkager og julesmåkager. Det, at vi alle har en fælles ting at gå op i, gør, at juletiden samler familien med hygge som omdrejningspunkt. Når vejret bliver koldere, må vi bruge hinanden til at holde os varme. Det gør vi ivrigt med gaver, pynt og lækker mad.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

3871 1700

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

Sommeren i Danmark kan hurtig blive kold og våd, og det kan nemt ødelægge sommerferieen i dit lille sommerhus, som du havde glædet dig sådan til. Udover at det er koldt udenfor, og du må blive indendørs det meste af tiden, kræver det også en stor mængde energi at holde huset bare nogenlunde varmt. Mange sommerhusejere anvender elektriske radiatorer til opvarmning af huset, typisk en i hvert rum for at kunne holde hele huset den samme temperatur.

De fleste af os er bange for at kigge på vores elregning bare for vores helårsbolig, men hvad mon ikke det koster dig ekstra at bruge strøm på opvarmning gennem 3 måneder om sommeren i dit sekundære hus? Der er ingen tvivl om at el-opvarmning til midlertidig brug er nemt, men det er bestemt ikke billigt eller miljøvenligt. Derfor er der nu et hav af energieffektive klimaløsninger, som er specifikt designet til forskellige slags huse med forskellige opvarmningsmåder.

Luft til luft varmepumpe i små huse

I mindre huse, der typisk kun bebos om sommeren, og hvor der opvarmes med el, er en luft til luft varmepumpe særligt brugbar, da den kan dække ca. 70% af dit opvarmningsbehov i huset. Den holder huset frostfrit om vinteren, så du undgår at ødelægge hus og rørlægning, hvis du kun anvender huset i sommerperioden. Typisk installeres pumpen i det rum i huset, som er størst og anvendes mest fx stuen eller køkkenalrummet. Til de andre rum i huset, badeværelse og evt. soveværelse, kan det stadig være nødvendigt at have en el-radiator. Til brugsvand i huset må der også stadig anvendes elektrisk opvarmning, da varmepumpe luft til luft kun opvarmer luften i inde i rummet. Der findes også luft til vand varmepumper, som varmer brugsvand og radiatorvand op. De er dog oftest beregnet til større huse, der er opvarmet i hele fyringssæsonen, og hvor man helt fjerner den nuværende varmekilde fra huset.

Funktion af luft til luft varmepumpe

Pumpen består af en del, der er udenfor huset, og en del der er inde i huset. Udedelen suger varmeenergi ud af den kolde udendørsluft og akkumulerer energien, så der kan sendes varm luft ind i huset. Fordelene ved at have pumpen er, at du bliver mindre afhængig af de stigende elpriser, og du sparer penge på din strømregning. Derudover er pumpen mere miljøvenlig, hvilket også giver dit hus mere værdi hvis du engang ville sælge det, især hvis huset er af lidt ældre dato, kan det sagtens betale sig at investere i energisparende foranstaltninger.

 

BKF-Klima A/S
Tempovej 18-22
2750 Ballerup
70265666

Den gode køberrådgivning

Køberrådgivere findes der mange af, men hvordan finder man den køberrådgiver, som er den rette til ens behov? Læs med her, hvis du vil se hvilke overvejelser, som man bør gøre sig, hvis du overvejer at investere i god køberrådgivning til at få købt din drømmebolig.

Bolig til privat eller erhvervsmæssigt brug?
Der er stor forskel på at skulle købe bolig til privat og til erhverv. Det første skridt mod at finde den rette køberrådgiver er derfor at søge efter en boligadvokat, som enten har erfaring inden for privat køberrådgivning eller erhvervsmæssig køberrådgivning.

Hvor skal boligen befinde sig?
Det er også en god idé at udvælge boligadvokater alt efter deres beliggenhed. Dette er særligt relevant, hvis du ikke selv har så stort kendskab til det område, hvor du søger efter bolig. Der kan nemlig være særlige forhold, som er gældende i det område, hvor du ønsker at købe bolig. Det er derfor en fordel for dig, at du eksempelvis bliver tilknyttet en nærliggende advokat fra Kolding, hvis du leder efter bolig i Sønderjylland og Syddanmark. Så kan din advokat også lettere selv se på boligen, hvis dette bliver nødvendigt eller i forbindelse med, at diverse dokumenter skal udveksles mellem din advokat og ejendomsmægleren.

Hvad koster en boligrådgiver?
Prisen for en boligrådgiver kan være meget forskellig alt efter, om der er tale om bolig til privat eller erhverv, om det er hele eller dele af købsprocessen, der skal rådgives til samt hvor meget erfaringen advokaten har. Det kan derfor være meget svært at gennemskue, hvad prisen for en boligrådgiver egentlig løber op på. Du kan dog heldigvis også finde advokater, som tilbyder faste pakkeforløb inden for pakkerådgivning. For nogle personer er det en fordel at have en fast pris, mens det for andre ikke er nødvendigt, hvis der kun er behov for lidt rådgivning. Du kan dog med fordel medtænke at få en nogenlunde prisestimat, så du ikke pludselig bliver tilknyttet en boligadvokat, som er langt over dit budget.

Hvad er god køberrådgivning for dig?
Med ovenstående overvejelser kan du snævre dig ind på, hvad der er god køberrådgivning for netop dig.

 

Kaiser Domino Advokatfirma, Advokatpartnerselskab
Kokholm 3 B, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

Pyntning af studentervogn

Enhver studenterkørsel kalder på festlig oppyntning! Studenterkørslen handler om at fejre enden på de lange studieår og om at få sig en lille pause, inden man går videre i livet. Det er en stor overgang, som markeres på en noget speciel måde – i hvert fald hvis man sammenligner med resten af verden.

Start tidligt

Her i Danmark er vi alle med til at fejre studenterne, når de kører rundt og spreder glæde og til tider mild irritation. Så for at få festen rigtigt i gang og for at signalere hvad studenterne har opnået, skal studentervognen pyntes op med balloner, bannere, grene og mange andre sjove ting. Bannere med sjofle bemærkninger og store slogans, der typisk afslører hvilken gymnasial uddannelse, klassen har taget, og at den selvfølgelig er meget bedre end alle de andre uddannelser. Det er en nøje planlagt opgave, idet det har taget mindst en uge at finde på de bedste slogans og få malet det på et banner, der er så stort, at alle forstår budskabet. Så selvom man måske først skal køre studentervogn i 2020, kan man sagtens begynde at overveje pyntning og slogans allerede nu.

Pyntning af vogn om morgenen

Om morgenen, inden studenterkørslen starter, har studenterne typisk en time til at montere alverdens pynt på studentervognen. Man kan dog altid se hvilke balloner og bannere, der er sat på først og med en vis form for omhyggelighed, og hvilke der er sat på i hast og halvfuldskab. Mange studenter har nemlig evnen til at drikke øl klokken 7 om morgenen, hvilket særligt viser sig på dagen for studenterkørslen.

Forberedelse til regn og blæst

Det er altid en god idé at tjekke vejrudsigten for hele dagen, og sikre at man er forberedt på regn, blæst og kølige temperaturer. Hvis man ender med at fryse hele dagen, kan det i den grad tage toppen af humøret og festen. Derudover er det vigtigt, at typen af pynt og fastgørelsesmetoderne er i overensstemmelse med studentervognsfirmaets anbefalinger, da de har ansvar for sikkerhed i forhold til færdsel på vejene. Når de er vant til at køre studentervogn, skal de gerne kende alle reglerne, og man skal som student rette sig efter disse.

Der er nogle krav til, at chaufføren kan se ud ad vinduer og sidespejle, samt at man ikke skaber en farlig situation i trafikken ved fx at have et løsthængende banner til gene for andre bilister. Derudover er det ærgerligt, hvis man bruger flere timer på at pynte fint op, og det hele bliver ødelagt af regn og blæst. Det er derfor altid bedre at tage højde for disse situationer i god tid.

Studenter-Kompagniet ApS

Tåstrupvej 21

4672 Klippinge

60192946

Samtaleterapi – en uvildig samtalepartner der lytter

Har du noget på hjerte, men ønsker du ikke at fortælle dine indre tanker til din partner, din ven eller din familie? Så er den anerkendte samtaleterapi i København og andre steder i landet nok et sted for dig, da du her kan finder en uvildig samtalepartner, der lytter uden fordomme.

 

Hvad er samtaleterapi?

I samtaleterapi skabes der rum for, at du kan tale med en uvildig samtalepartner, som udelukkende lytter til dine behov. Terapien foregår således som en uformel samtale mellem dig og den uvildige samtalepartner. Der er altså udelukkende fokus på dig, og det er således dig, som får taletid til at komme ud med det, som trykker dig. Disse emner kan både være aspekter, som du massevis af gange har diskuteret med dine nærmeste, og det kan også være aspekter, som du har holdt i hemmelighed selv fra dine nærmeste. Samtalen kan derfor omhandle meget forskelligt, og det er fuldstændigt op til dig, hvad I taler om. Din uvildige samtalepartner er 100% til stede for at hjælp dig med dine personlige problemer og udfordringer. Lyder det for godt til at være sandt? Så kan du godt tro om. Flere og flere coaches tilbyder i dag deres ekspertise inden for samtaleterapi, og der findes med sikkerhed også en coach, som kan lytte til – og dermed hjælpe – dig.

 

Hvem har brug for samtaleterapi?

Terapien både kan løse nogle nuværende problemer, samtidigt med at det er muligt at forebygge kommende problemer, som man møder gennem livet, da man lærer at håndtere diverse konflikter og modgang. Alle kan derfor få glæde af samtaleterapi på kort sigt såvel som lang sigt. Samtaleterapi vil samtidigt altid tilpasses til den individuelle person, og der er derfor ikke grænser for, hvad samtaleterapien kan rumme. Personer, som typisk opsøger en coach til samtaleterapi, har problemer med lavt selvværd, angst, jalousi og vrede. Også stress og depression er årsager til, at mange personer opsøger en coach lige såvel som familiekonflikter også er en hyppig årsag til ønske om samtaleterapi. Du behøver derfor langt fra at have et decideret problem, der skal bearbejdes – et behov for en uvildig samtalepartner, der lytter, har stort set alle personer.

 

Hvilken slags coach er den rette for mig?

Der findes mange ekspertiser inden for samtaleterapi. Du kan med fordel udvælge dig særligt tilpasset coaching i København eller i dit nærområde, så din coach har ekspertise inden for netop det område, som du har brug for. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så vil der i samtaleterapien gives plads til, at du kan få brudt tabuet og få talt om de aspekter, som du normalt ikke indvier andre i. Det kan være ubehageligt at skulle slå hul på bylden, men på sigt vil du opnå tillid til din tilknyttede coach. Så kan du gradvist få bearbejdet de tanker, som du har på hjerte, og som du ikke ønsker at dele med andre end din nye uvildige samtalepartner, der lytter og sætter sig i dit sted.

 

Charlotte Bugge

Platanvej 26

2791 Dragør

92 45 12 07

Derfor er uafhængige køberrådgivere godt givet ud

Det er en stor beslutning at investere i en bolig. Med tiden viser det sig, om investeringen har været god, eller om den har været fejlslagen. Det er ikke til at sige med sikkerhed på forhånd, hvordan boligmarkedet vil udvikle sig. Denne usikkerhed er netop grunden til, at mange personer ikke har mod på at købe en bolig. Det betyder, at personer hverken får købt deres drømmebolig eller får glæde af den eventuelle gevinst, som investeringen kan medføre. Boligmarkedet ser dog for alvor godt ud igen efter finanskrisen, og priserne på ejerboliger i byerne ryger i vejret. Det er derfor nu, at der skal slås til inden, at det bliver helt umuligt at investere i en bolig.

 

Går du og overvejer at investere i en bolig, men har du ikke helt modet, og mangler du samtidigt nogen at spørge til råds? Så tyder det på, at du først skal investere i uafhængig køberrådgivning, hvor du kan få en uvildig købsvurdering af de boliger, som du overvejer at investere i.

 

Sådan fungerer uafhængig køberrådgivning

Det er netop en kæmpe fordel at modtage uafhængig køberrådgivning, da du vil få et objektivt syn på boligen. Hermed er der ingen subjektive interesser, som spiller ind på rådgivningen, så du kan få reel og ærlig køberrådgivning uden, at du skal være nervøs for, om din rådgiver blot prøver at sælge en bestemt bolig til dig. Du kan derfor være helt tryg ved at lade en uafhængig køberrådgiver give dig gode råd i forbindelse med boliginvesteringer.

 

En uafhængig køberrådgiver vil hjælpe dig gennem hele processen fra dine første tanker om investering til, at den rette bolig er fundet og købt. For det første kan du modtage generel rådgivning om, hvorvidt det er fornuftigt at købe den slags bolig du ønsker i det område, som du kigger i. Købsrådgiverne har et stærkt kendskab til boligmarkedet, så de kan give dig gode råd om, hvordan situation har set ud førhen samt, hvad der forventes fremover. Når I har indsnævret jer på boligtype og området, så skal du blot udvælge interessante boliger, hvorefter din tilknyttede køberrådgiver vil gennemgå alle relevante dokumenter og data, som findes for boligen. Din tilknyttede boligrådgiver vil se på sagen hurtigst muligt, da de godt er klar over, at der til tider skal handles hurtigt for at få en god handel hjem.
Med en uafhængig køberrådgiver får du således en hjælpende hånd til at få investeret i den bolig, som du drømmer om – derfor er uafhængige køberrådgivere godt givet ud.

 

Købersmægler.dk

Nyvej 17, st.tv.

1851 Frederiksberg C

70 99 99 00

Oplev Mauritius på en golfrejse

Mauritius er kendt som et paradis uden lige, og med sine hvide sandstrande og helt krystalklare vand er der vist noget om snakken. Øen rummer et væld af forskellige kultur-, natur- og adventureoplevelser – ikke mindst fantastiske muligheder for golfentusiaster. Øen er ikke særlig stor, men på trods af størrelsen vil du få en ferie udover det sædvanlige. For med dens helt fantastiske tropiske klima kan du opleve frodig natur og skove i bjergområder, og betagende sukkerrørsplantager. Og så har øen et væld af friske og grønne golfbaner, som er nogle af de bedste du finder. Så er du en ægte golfentusiast og har du undersøgt Golfrejser til Mauritius så er det med at komme afsted. Hvert år afholdes der Mauritius Open, hvor øen vrimler med dygtige golfspillere og summer af liv, og denne oplevelse kan du med fordel kombinere med din egen golfferie. Lyder det som en dyr omgang, så er der mange muligheder for billige golfrejser inden for Europas grænser, men skal du på drømmeferien, er Mauritius det perfekte valg.

En perle skabt af naturen

  • en er forholdsvis ny og anses som en del af Afrika, hvor den i dag er et af Afrikas rigeste lande. Øen blev til på grund af vulkansk aktivitet for 8 millioner år siden og er siden opstået som følge af nogle voldsomme vulkanudbrud under vandet, der forekom tusindvis af kilometer øst for den kontinentale blok bestående af Afrika og Madagaskar.

Hvad du kan opleve på paradisøen

Mauritius rummer som sagt et hav af forskellige oplevelser. Her taler vi blandt andet om kultur, historie, adventure og natur, og du kan få opfyldt næsten alle dine ønsker i forhold til dagens gøremål og indhold. En strandtur er ikke til at tage fejl af, og med 150 km hvide sandstrande er der nok at vælge imellem. Verdens tredjestørste koralrev omgiver øen, og der er betagende mange smukke fisk at se, hvis du svømmer med snorkel eller dykker med ilt. Og trækker naturen i dig, så er øen omgivet af en ring af bjergkæder, der varierer i højden fra 300-800 meter med et toppunkt på 828 meter mod sydvest ved Piton de la Petite Riviere Noire, hvor der er mulighed for gode vandreture.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66