Pyntning af studentervogn

Enhver studenterkørsel kalder på festlig oppyntning! Studenterkørslen handler om at fejre enden på de lange studieår og om at få sig en lille pause, inden man går videre i livet. Det er en stor overgang, som markeres på en noget speciel måde – i hvert fald hvis man sammenligner med resten af verden.

Start tidligt

Her i Danmark er vi alle med til at fejre studenterne, når de kører rundt og spreder glæde og til tider mild irritation. Så for at få festen rigtigt i gang og for at signalere hvad studenterne har opnået, skal studentervognen pyntes op med balloner, bannere, grene og mange andre sjove ting. Bannere med sjofle bemærkninger og store slogans, der typisk afslører hvilken gymnasial uddannelse, klassen har taget, og at den selvfølgelig er meget bedre end alle de andre uddannelser. Det er en nøje planlagt opgave, idet det har taget mindst en uge at finde på de bedste slogans og få malet det på et banner, der er så stort, at alle forstår budskabet. Så selvom man måske først skal køre studentervogn i 2020, kan man sagtens begynde at overveje pyntning og slogans allerede nu.

Pyntning af vogn om morgenen

Om morgenen, inden studenterkørslen starter, har studenterne typisk en time til at montere alverdens pynt på studentervognen. Man kan dog altid se hvilke balloner og bannere, der er sat på først og med en vis form for omhyggelighed, og hvilke der er sat på i hast og halvfuldskab. Mange studenter har nemlig evnen til at drikke øl klokken 7 om morgenen, hvilket særligt viser sig på dagen for studenterkørslen.

Forberedelse til regn og blæst

Det er altid en god idé at tjekke vejrudsigten for hele dagen, og sikre at man er forberedt på regn, blæst og kølige temperaturer. Hvis man ender med at fryse hele dagen, kan det i den grad tage toppen af humøret og festen. Derudover er det vigtigt, at typen af pynt og fastgørelsesmetoderne er i overensstemmelse med studentervognsfirmaets anbefalinger, da de har ansvar for sikkerhed i forhold til færdsel på vejene. Når de er vant til at køre studentervogn, skal de gerne kende alle reglerne, og man skal som student rette sig efter disse.

Der er nogle krav til, at chaufføren kan se ud ad vinduer og sidespejle, samt at man ikke skaber en farlig situation i trafikken ved fx at have et løsthængende banner til gene for andre bilister. Derudover er det ærgerligt, hvis man bruger flere timer på at pynte fint op, og det hele bliver ødelagt af regn og blæst. Det er derfor altid bedre at tage højde for disse situationer i god tid.

Studenter-Kompagniet ApS

Tåstrupvej 21

4672 Klippinge

60192946

Samtaleterapi – en uvildig samtalepartner der lytter

Har du noget på hjerte, men ønsker du ikke at fortælle dine indre tanker til din partner, din ven eller din familie? Så er den anerkendte samtaleterapi i København og andre steder i landet nok et sted for dig, da du her kan finder en uvildig samtalepartner, der lytter uden fordomme.

 

Hvad er samtaleterapi?

I samtaleterapi skabes der rum for, at du kan tale med en uvildig samtalepartner, som udelukkende lytter til dine behov. Terapien foregår således som en uformel samtale mellem dig og den uvildige samtalepartner. Der er altså udelukkende fokus på dig, og det er således dig, som får taletid til at komme ud med det, som trykker dig. Disse emner kan både være aspekter, som du massevis af gange har diskuteret med dine nærmeste, og det kan også være aspekter, som du har holdt i hemmelighed selv fra dine nærmeste. Samtalen kan derfor omhandle meget forskelligt, og det er fuldstændigt op til dig, hvad I taler om. Din uvildige samtalepartner er 100% til stede for at hjælp dig med dine personlige problemer og udfordringer. Lyder det for godt til at være sandt? Så kan du godt tro om. Flere og flere coaches tilbyder i dag deres ekspertise inden for samtaleterapi, og der findes med sikkerhed også en coach, som kan lytte til – og dermed hjælpe – dig.

 

Hvem har brug for samtaleterapi?

Terapien både kan løse nogle nuværende problemer, samtidigt med at det er muligt at forebygge kommende problemer, som man møder gennem livet, da man lærer at håndtere diverse konflikter og modgang. Alle kan derfor få glæde af samtaleterapi på kort sigt såvel som lang sigt. Samtaleterapi vil samtidigt altid tilpasses til den individuelle person, og der er derfor ikke grænser for, hvad samtaleterapien kan rumme. Personer, som typisk opsøger en coach til samtaleterapi, har problemer med lavt selvværd, angst, jalousi og vrede. Også stress og depression er årsager til, at mange personer opsøger en coach lige såvel som familiekonflikter også er en hyppig årsag til ønske om samtaleterapi. Du behøver derfor langt fra at have et decideret problem, der skal bearbejdes – et behov for en uvildig samtalepartner, der lytter, har stort set alle personer.

 

Hvilken slags coach er den rette for mig?

Der findes mange ekspertiser inden for samtaleterapi. Du kan med fordel udvælge dig særligt tilpasset coaching i København eller i dit nærområde, så din coach har ekspertise inden for netop det område, som du har brug for. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så vil der i samtaleterapien gives plads til, at du kan få brudt tabuet og få talt om de aspekter, som du normalt ikke indvier andre i. Det kan være ubehageligt at skulle slå hul på bylden, men på sigt vil du opnå tillid til din tilknyttede coach. Så kan du gradvist få bearbejdet de tanker, som du har på hjerte, og som du ikke ønsker at dele med andre end din nye uvildige samtalepartner, der lytter og sætter sig i dit sted.

 

Charlotte Bugge

Platanvej 26

2791 Dragør

92 45 12 07

Derfor er uafhængige køberrådgivere godt givet ud

Det er en stor beslutning at investere i en bolig. Med tiden viser det sig, om investeringen har været god, eller om den har været fejlslagen. Det er ikke til at sige med sikkerhed på forhånd, hvordan boligmarkedet vil udvikle sig. Denne usikkerhed er netop grunden til, at mange personer ikke har mod på at købe en bolig. Det betyder, at personer hverken får købt deres drømmebolig eller får glæde af den eventuelle gevinst, som investeringen kan medføre. Boligmarkedet ser dog for alvor godt ud igen efter finanskrisen, og priserne på ejerboliger i byerne ryger i vejret. Det er derfor nu, at der skal slås til inden, at det bliver helt umuligt at investere i en bolig.

 

Går du og overvejer at investere i en bolig, men har du ikke helt modet, og mangler du samtidigt nogen at spørge til råds? Så tyder det på, at du først skal investere i uafhængig køberrådgivning, hvor du kan få en uvildig købsvurdering af de boliger, som du overvejer at investere i.

 

Sådan fungerer uafhængig køberrådgivning

Det er netop en kæmpe fordel at modtage uafhængig køberrådgivning, da du vil få et objektivt syn på boligen. Hermed er der ingen subjektive interesser, som spiller ind på rådgivningen, så du kan få reel og ærlig køberrådgivning uden, at du skal være nervøs for, om din rådgiver blot prøver at sælge en bestemt bolig til dig. Du kan derfor være helt tryg ved at lade en uafhængig køberrådgiver give dig gode råd i forbindelse med boliginvesteringer.

 

En uafhængig køberrådgiver vil hjælpe dig gennem hele processen fra dine første tanker om investering til, at den rette bolig er fundet og købt. For det første kan du modtage generel rådgivning om, hvorvidt det er fornuftigt at købe den slags bolig du ønsker i det område, som du kigger i. Købsrådgiverne har et stærkt kendskab til boligmarkedet, så de kan give dig gode råd om, hvordan situation har set ud førhen samt, hvad der forventes fremover. Når I har indsnævret jer på boligtype og området, så skal du blot udvælge interessante boliger, hvorefter din tilknyttede køberrådgiver vil gennemgå alle relevante dokumenter og data, som findes for boligen. Din tilknyttede boligrådgiver vil se på sagen hurtigst muligt, da de godt er klar over, at der til tider skal handles hurtigt for at få en god handel hjem.
Med en uafhængig køberrådgiver får du således en hjælpende hånd til at få investeret i den bolig, som du drømmer om – derfor er uafhængige køberrådgivere godt givet ud.

 

Købersmægler.dk

Nyvej 17, st.tv.

1851 Frederiksberg C

70 99 99 00

Oplev Mauritius på en golfrejse

Mauritius er kendt som et paradis uden lige, og med sine hvide sandstrande og helt krystalklare vand er der vist noget om snakken. Øen rummer et væld af forskellige kultur-, natur- og adventureoplevelser – ikke mindst fantastiske muligheder for golfentusiaster. Øen er ikke særlig stor, men på trods af størrelsen vil du få en ferie udover det sædvanlige. For med dens helt fantastiske tropiske klima kan du opleve frodig natur og skove i bjergområder, og betagende sukkerrørsplantager. Og så har øen et væld af friske og grønne golfbaner, som er nogle af de bedste du finder. Så er du en ægte golfentusiast og har du undersøgt Golfrejser til Mauritius så er det med at komme afsted. Hvert år afholdes der Mauritius Open, hvor øen vrimler med dygtige golfspillere og summer af liv, og denne oplevelse kan du med fordel kombinere med din egen golfferie. Lyder det som en dyr omgang, så er der mange muligheder for billige golfrejser inden for Europas grænser, men skal du på drømmeferien, er Mauritius det perfekte valg.

En perle skabt af naturen

  • en er forholdsvis ny og anses som en del af Afrika, hvor den i dag er et af Afrikas rigeste lande. Øen blev til på grund af vulkansk aktivitet for 8 millioner år siden og er siden opstået som følge af nogle voldsomme vulkanudbrud under vandet, der forekom tusindvis af kilometer øst for den kontinentale blok bestående af Afrika og Madagaskar.

Hvad du kan opleve på paradisøen

Mauritius rummer som sagt et hav af forskellige oplevelser. Her taler vi blandt andet om kultur, historie, adventure og natur, og du kan få opfyldt næsten alle dine ønsker i forhold til dagens gøremål og indhold. En strandtur er ikke til at tage fejl af, og med 150 km hvide sandstrande er der nok at vælge imellem. Verdens tredjestørste koralrev omgiver øen, og der er betagende mange smukke fisk at se, hvis du svømmer med snorkel eller dykker med ilt. Og trækker naturen i dig, så er øen omgivet af en ring af bjergkæder, der varierer i højden fra 300-800 meter med et toppunkt på 828 meter mod sydvest ved Piton de la Petite Riviere Noire, hvor der er mulighed for gode vandreture.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66