Når du har et byggeprojekt

 

VVS'er

Hvis du har behov for mere plads eller ønsker du et nyere hjem, så er en flytning ikke altid løsningen. Det kan være at en renovering eller en tilbygning er omend endnu bedre. Der er en masse ting du skal planlægge, huske og have overblik over når du skal renovere eller bygge til.
Du har helt sikkert behov for håndværkere til forskellige opgaver og du skal i første omgang finde ud af hvilke håndværkere du har behov for.    

Skab overblik – Lav en liste
I første omgang så er det vigtigt at du ved hvad du skal have lavet, derfor kan det være en stor hjælp for dig at lave en liste over hvilke rum det drejer sig om og hvad der skal laves i rummene. På den måde får du hurtigt skabt et overblik over hvilke opgaver der kræver en håndværker og hvilke opgaver du ønsker selv at varetage, det kunne eksempelvis være et nyt badeværelse. Samtidig skal du have et budget, det er absolut nemmest at overholde et budget hvis du har gjort dit forarbejde ordenligt og tjekket priser forud for byggeriet. Den liste du får udarbejdet skal følge dig, og byggeprojektet hele vejen til slutningen.

Når du har fået lavet listen over opgaverne og de opgaver du skal bruge håndværkere til, skal du i gang med at finde de håndværkere du ønsker at bruge til projektet. Der findes mange internetsider hvorpå du skriver opgaven ind og derefter bliver kontaktet med et uforpligtende tilbud af tre forskellige virksomheder, fordelen ved dette er, at du kan se en eventuel prisforskel.

Du kan med fordel kontakte en tømrer som ofte har en masse dygtige samarbejdspartnere således, kan du få et komplet tilbud hvor samtlige af dine opgaver indgår, hvad enter det er tømrerarbejde, malerarbejde eller en VVS’er tæt på København du har behov for.    

Fordelene ved et samlet tilbud
Når du booker et samlet tilbud, altså et tilbud hvor alle parterne er samarbejdspartnere, så findes der rigtig mange gode fordele. Først og fremmest så vil de forskellige håndværkere have et godt samarbejde fordi de kender hinanden og har arbejdet sammen før. Dernæst har de helt sikkert faste procedurer for arbejdsgangen og dermed vil kommunikationen ofte også være i top. Det kan kræve meget at få koordineret hvornår de forskellige håndværkere kan komme til.

Det kunne eksempelvis være, at VVS’eren skal være færdig med at montere gulvvarme eller radiatorer før end tømreren kan komme og lægge gulv. En situation hvor tømreren kommer for at lægge gulv før VVS’eren er færdig med gulvvarmen, er et stort ressourcespild som koster tid, og i en sådan situation er tid altså lig med penge.   

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
43 73 41 00