Luksuriøs opbevaring af smykker

smykker

Smykker har for det meste en værdi for ejeren. Hvad enten der er tale om en affektionsværdi, eller at smykket bare har værdi i sig selv, kan det være en godt idé at opbevare smykkerne, så de ikke falmer og mister deres glans. Nedenfor giver vi dig råd og tips til, hvordan du på bedst mulig vis kan opbevare, vedligeholde og pleje dine smykker, så du kan have glæde af dem i mange år frem.

Continue reading

Dans til tonerne af en jukebox

Ingen fest uden musik! Men hvor skal musikken komme fra? Skal den komme fra dine egne højtalere, hvor du selv har lavet en spilleliste, eller skal det være noget lidt mere unikt, hvor der bliver hyret nogle kunstnere udefra?

Når der bliver holdt større fester eller arrangementer i dag, er der flere og flere som vælger et andet alternativ, end ens egne højtalere. Mange vælger at hyre et professionelt mobildiskotek, DJ eller et band, men det kan også bare være meget ordinært, specielt hvis man gerne vil holde en fest, som folk vil huske i lang tid fremover, og som måske skiller sig lidt ud fra de tidligere.

Et andet alternativ, som er noget mere unikt og specielt, er en jukebox. Ikke alle i dag har selv oplevet den originale jukebox, som man brugte tilbage i 1980’erne, men vi kender den alle, af enten omtale eller fra film, og den lever rent faktisk endnu, blot i mere forbedrede udgaver!

Jukebox til fest

De gammeldags jukeboxe havde ikke den bedste lyd, og der var kun et bestemt antal sange der kunne spilles, da der kun var et bestemt antal cd’er tilsluttet. På trods af, at man stadig kan anskaffe en oldschool og retro jukebox til udlejning, er det teknologiske dog blevet udviklet en hel del. Det kan nu nemlig lade sig gøre, at lave sine egne personlige spillelister. Derudover er der også kommet touch-skærme og fantastisk lyd, og al betjeningen foregår nu på dansk. Det der er så smart ved de nye jukebokse er, at det ikke længere er cd’er der bliver afspillet, det er simpelthen en indbygget computer, som lagrer musikken. Dette gør, at der ikke kommer ridser i pladen så sangene hakker, og at der ikke er så lang en overgang imellem numrene.

Skal du holde en temafest, for eksempel 80’er tema, julefrokost, Beatles, after skiing, MGP, oktoberfest, ja det er jo kun fantasien der sætter grænser, så kan det også lade sig gøre, at leje en jukebox med indbygget spillelister, så du er fri for selv at skulle bruge en masse tid på at finde forskellig musik.

På trods af, at en jukebox selvfølgelig aldrig ville kunne hamle op med en DJ, er man dog stadig selv herre over, hvad der bliver spillet. Derudover er en jukebox også meget billigere at leje, og man skal ikke tænke over, at festen slutter når DJ’en tager hjem.

INMUSIC
Skanderborg 8660
Adelgade 102A
29 92 20 90

Sådan opretholder du en tålelig temperatur på dit kontor

Klimaanlæg

Varme sommerdage på kontoret kan være ulidelige. Svedskjolderne omkring armhulerne bliver større og større, irritationen stiger og koncentration daler, i takt med at graderne stiger. Kender du det scenarie? Så skal du eller din arbejdsgiver måske se temperaturen på arbejdspladsen efter i sømmene.

Hvad er en tålelig temperatur?

Arbejdstilsynet kræver, at temperaturen holdes under 25 grader i lokaler, hvor der udføres stillesiddende eller stillestående arbejde. Men de anbefaler samtidig, at rumtemperaturen med fordel kan holdes mellem 20 og 22 grader.

Vi oplever dog varme og kulde forskelligt. Desuden kan forskellige arbejdssituationer stille forskellige krav til temperaturen, og derfor kan det være nemmere sagt end gjort at definere, hvad der er en tålelig temperatur. Derfor vil temperaturen måske også kunne give anledning til små stridigheder på arbejdspladsen, fordi nogle foretrækker én temperatur over en anden. Continue reading