Sådan arbejder en dørmand

Forestil dig, at en dørmand står foran dig. Hvordan ser han ud? Mange forestiller sig en ordentlig bøf af en mand med det klassiske bølleudseende. En voldelig mand, der kun har sine muskler at gøre godt med. Måske en dørmand engang har set sådan ud, men det er slet ikke tilfældet i dag, hvis du hyrer en professionel dørmand. I dag lægges der vægt på andre kvaliteter, som for eksempel et professionelt ydre og kompetencerne til at løse konflikter med dialog.

Førstehåndsindtrykket af en dørmand

Når du hyrer en dørmand til din virksomhed eller begivenhed, skal han selvfølgelig ikke ligne en bølle, som er ude på at uddele tæsk. I dag ser en dørmand anderledes ud. Han har et pænt og præsentabelt ydre, da han er med til at repræsentere begivenheden eller virksomheden. Ingen skal føle sig skræmt, når de ankommer som gæst.

Dog skal dørmanden udvise en vis form for autoritet ved at se vågen og opmærksom ud. Kropholdningen skal være med rank ryg og et vagtsomt blik. Er dette på plads, er det ofte nok til at stoppe en konflikt inden den går i gang. For eksempel kan dørmanden stoppe en potentiel konflikt blot ved at sende et diskret signal til en person om, at de godt kan glemme at starte noget. Det kan være ved at skabe øjenkontakt og derefter ryste på hovedet. En dørmand bør samtidig være i god fysisk form, så ingen har lyst til at komme i slagsmål med dem.

Trænede i konflikthåndtering

Selvom musklerne og det lidt hårde ydre skal være på plads, er dette dog ikke altid nok, hvis en konflikt opstår. Hyrer du en dørmand fra et professionelt vagtfirma i København, kan du være sikker på, at han er trænet i konflikthåndtering gennem dialog. Den bedste måde at løse en konflikt på er at få kommunikationen til at virke. På denne måde kan man undgå, at konflikten eskalerer, og at folk kommer til skade.

En god dørmand er velformuleret og har gennemført kurser i sikkerhed og mægling. Han er oplært i at kunne samarbejde, yde førstehjælp, brandbekæmpelse, kommunikation og har kendskab til relevant lovgivning. På denne måde er han godt udrustet til at kunne stoppe en konflikt, inden den eskalerer. Dog kan det ofte være svært at kommunikere med en meget beruset person, og her skal dørmanden også kunne træde fysisk ind og stoppe konflikten med magt.

Control N Security ApS

Rytterbakken 25

2670 Greve

46326959