Skal du have et nyt badeværelse?

Trænger dit badeværelse til at blive frisket op, eller er du i gang med at bygge dit helt nye drømmehus, vil du måske opleve en begrænset kreativitet, når det handler om at få designet og bygget dit nye badeværelse. Det er nemlig altid en god ide at få hjælp fra professionelle inden for faget, både når det gælder dit badeværelses nye indretning og udførelsen af det, så du er sikret kvalitet og tryghed i forhold til det håndværk, der bliver udført. Det ville nemlig være træls at skulle smide ekstra penge efter badeværelsets inventar senere hen, hvis ikke arbejdet er blevet udført ordentligt af en autoriseret fagmand. 

 

Arkitekten kickstarter dine drømme

Det er altid en fordel at få en hjælpende hånd fra en specialist inden for badeværelsesindretning, så du kan få dine ønsker til at gå op i en højere enhed, samtidig med at prisen overholdes. Arkitekten inden for området har et godt kendskab til processen og har øje for, hvad der er essentielt for det bedst mulige badeværelse. Og så vil du kunne få hjælp til at indrette badeværelset i forhold til møbler og farvekombinationer på klinker, fliser og vægfarver. For det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvis man står på egne ben igennem hele designprocessen. 

 

Autoriserede fagmænd

Når du er sikker på din idé, og du føler, at dine drømmer kan realiseres, så er det på tide at komme i gang. Her er det vigtigt, at du finder nogle autoriserede fagmænd fra dit nærområde, så de hurtigt kan stå til rådighed, og så du ikke skal betale en formue for ekstra transporttid. Det drejer sig blandt andet om en maler og hjælp til VVS i København, eller hvor end du bor. Allierer du dig ikke med en autoriseret fagmand, vil du ikke have nogen garanti på det arbejde, som de udfører. Og udføres arbejdet forkert, kan du hæfte for det mange år senere, og det vil muligvis koste dig dyrt. 

 

Hvor meget kan man selv lave?

Hvis du gerne vil spare lidt penge, så kan der være lidt besparelser at hente på nedrivningsarbejdet. Det er dog vigtigt, at du er særligt opmærksom på at få lukket for vand, og at toilet og vask fjernes korrekt. Alle fliser og klinker burde du kunne fjerne selv med en portion håndkraft og nogle arbejdstimer. Husk på, at det vil komme til at støve meget, så derfor er støvmasker og afdækning altid godt at anskaffe sig. 

 

 

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

22 33 77 75