Kombinér sjov teambuilding med lækker mad

teambuilding til kokkekursus

Teambuilding-aktiviteter er sjove og lærerige. De deltagende personer får uden tvivl smilet frem uanset aktiviteten. Der bliver afprøvet grænser og nye former for samarbejde, der ikke kun gavner jer under selve aktiviteten, men også jeres relationer på længere sigt. Teambuilding er derfor en god aktivitet for både børn og voksne – uanset om I er venner, i familie eller er kollegaer.

Continue reading

Mangler du en flyttemand til din erhvervsflytning?

Erhvervsflytning

Der er mange grunde til at foretage en erhvervsflytning. Er I vokset ud af jeres nuværende lokaler? Eller har I et ønske om at flytte til en forbedret lokation med mere fordelagtige forhold?

Uanset hvad der lægger til grund for din virksomheds behov for erhvervsflytning, har du mulighed for at få et professionelt flyttefirma på Sjælland til at hjælpe dig fra start til slut. Continue reading

Hvad er mine rettigheder som ansat?

rettigheder som ansat

Lovbestemte rettigheder og en individuel overenskomst – det kan være vanskelig at finde rundt i regler for ansættelsesforhold.

På trods af de mange forhold, der i en vis grad varierer på det offentlige arbejdsmarked og det private arbejdsmarked, er det vigtigt, at du kender dine rettigheder, når du bliver ansat i et job.

For hvilke regler om løn og feriepenge gælder på din arbejdsplads? Og ved du, hvordan din situation ser ud, hvis du skal på barsel eller bliver langtidssygemeldt?

Dette er blot få ud af mange spørgsmål om ret og pligt som ansat, og hvis du ikke allerede kender til dine rettigheder, er der god grund til at finde ud af, hvor du kan hente hjælp og få mere at vide.

Uanset om du er vikar på Sjælland eller fastansat i en virksomhed, er det relevant for dig at have indgående kendskab til dine rettigheder, da det i mange tilfælde kan forebygge utilfredshed og problemer. Continue reading

Anderledes anvendelsesmuligheder for chokolade

chokolade

Chokolade har en unik evne til at sprede glæde og hygge, hvor end det kommer hen. Dette skyldes først og fremmest den lækre og sødmefyldte smag, som er kendetegnende for enhver type chokolade, men også at chokolade har en evne til at samle mennesker og give nydelse i fællesskab.

Traditionelt set bruges chokolade enten til at tilfredsstille den søde tand eller til at give i en gave. Men der er ingen grund til at begrænse chokolades anvendelsesmuligheder.

Med moderne teknologi, kreative evner og nytænkning er det nemlig muligt at bruge unik chokolade med tryk i et væld af forskellige sammenhænge, der alle har det tilfælles, at de vil fyldes af chokoladens overraskende og nydelsesmæssige egenskaber. Continue reading

Forskellige former for bedøvelse hos tandlægen

Tandlæger og smerter forbindes ofte, men det er efterhånden en skrøne. I gamle dage blev der ofte foretaget tandudtrækninger uden brug af bedøvelse. I dag er der heldigvis opfundet flere forskellige former for bedøvelse, som gør tandbehandlingerne langt mindre smertefulde.

Smertefri tandbehandling

Behandling uden smerte

I behandlinger med risiko for smerte vil patienten have mulighed for at blive bedøvet, hvis det ønskes. Der findes forskellige former for bedøvelse.

Det er mest almindeligt at benytte lokalbedøvelse, der indsprøjtes i det område, hvor behandlingen skal foretages. Bedøvelsen bliver sprøjtet ind med tynde kanyler, så den bliver lagt så skånsomt som muligt. Der bliver også ofte brugt en bedøvende salve til at bedøve overfladen, så kanylen knapt kan mærkes. På den måde er det muligt at opnå en smertefri behandling, så der ikke opleves unødvendig smerte. Det er dog ikke nogen fordel at bedøve hele munden, da bedøvelsen kan vare for længe så. Det er muligt at dosere mængden så præcist, at det kun er et bestemt område, som bedøves i en bestemt varighed. De fleste bedøvelser varer normalt en til to timer, hvilket de fleste behandlinger kan udføres inden for. Det er en fordel, at bedøvelsen hurtigt går væk igen, så dagens gøremål kan fortsætte uden påvirkning fra bedøvelsen.

Lattergas er også et hyppigt anvendt bedøvelsesmiddel. Lattergas benyttes ofte til utrygge patienter, som skal beroliges. Det er en god fremgangsmåde, så det er muligt at få lagt lokalbedøvelsen. Især til personer med tandlægeskræk gør lattergas det muligt for tandlægen at få foretaget nødvendige behandlinger. Det er eksempelvis gavnligt, hvis en patient med tandlægeskræk skal have ordnet en tandkrone på grund af en ødelagt tand. Gennem lattergassen er det muligt for tandlægen at berolige patienten, så selv den utrygge patient kan få udført en smertefri behandling med tandkrone i København uden problemer og angst. Lattergassen bruges på den måde til at berolige patienten psykisk, hvorimod lokalbedøvelsen er den bedøvelsesform, som reelt fjerner den fysiske smerte. En kombination mellem de to bedøvelsesformer benyttes ofte, hvilket tandlægen tilpasser individuelt til den enkelte patient.

Bivirkninger efter bedøvelse

Der er ikke nogen direkte bivirkninger fra lattergas, og lokalbedøvelsen bliver også kun givet i doser, der passer til behandlingens længde. Patienten kan dog stadig føle sig påvirket eller være påvirket fra smerterne før behandlingen. En lang behandling kan også skabe træthed, hvilket der bør tages højde for. En større behandling bør eksempelvis foretages hos en smertefri tandlæge ved Nørreport Station, så der kan tages offentlig transport hjem efter behandlingen af sikkerhedsmæssige årsager.

Tandlæge Peter Røgind
Frederiksborggade 4, 2.
København K, 1360
33 13 10 01

Tre gode grunde til at uddelegere din bogføring

revisor uddelegere

Brænder du for din virksomheds vision? Men er du mindre begejstret, når det kommer til tidskrævende regnskaber? Så er der ingen grund til at fortvivle – du kan hurtigt lette en del af regnskabsbyrden!

Til trods for manges ønske om at slippe for regnskaber er det ikke muligt at komme helt uden om at skulle tage stilling og engagere sig i regnskaber. Regnskaber er nemlig en central del af driften af en virksomhed og dermed også udgangspunktet for, at ting kan lykkes. Ultimativt er det også regnskabet der afgør, hvorvidt en virksomhed slår fejl eller styrer mod succes.

Dog kan en stor del af det tunge økonomiske papirarbejde lettes ved at uddelegere virksomhedens bogføring allerede i dag. Ved at overlade denne økonomiske del af virksomhedsdriften til en dygtig revisor, er der mange fordele at hente. Continue reading