Overvejer du at tage cyklen?

Elcykel

 

Hvis svaret er ja, men du ikke helt er kommet igang med at reparere den gamle rustne cykel som står i skuret, så kan det være at du bare skal købe en ny. Cykler af ældre dato er ofte tunge og uhandy og du er allerede forpustet ved tanken om, at du skal kæmpe for at træde pedalerne rundt.

 

Heldigvis er der en løsning på netop det problem, nemlig en elcykel. En elcykel er god for dig, som gerne vil igang med at cykle uden at have alt bøvlet med en tung cykel, som du skal kæmpe for at få op af bakkerne for at nå din destination. Nogle forhandlere tilbyder blandt andet også el ladcykler, som egentlig er den traditionelle ladcykel kombineret med en elcykel, denne kan du bruge til at transportere ting eller sågar dine børn.  

 

Med en elcykel kan du alligevel ikke helt slappe af, for du skal træde i pedalerne for at få motoren til at assisterer dig, det gode ved det er, at du ikke slipper for motionen. Udover at elcyklen er et alternativt transportmiddel, så er motionen er selvfølgelig også en af de største årsager til, at folk er tilbøjelige til at tage cyklen, derved slår de to fluer med et smæk.

 

3 gode fordele ved at vælge en elcykel

En elcykel er bare federe end den traditionelle cykel og den har selvfølgelig en masse fede fordele. Nedenfor vil du kunne læse tre af de bedste fordele ved at investere i en elcykel.

 

  • Niveau assistance – Du kan helt selv styre hvor meget motoren skal hjælpe dig. Du kan altså hele tiden indstille motoren til dine behov.

  • Interval træning – Ikke nok med at cyklen er et dejligt transportmiddel, så er den også en god måde at træne på. Du kan altså lave interval træning ved at stille på assistance niveauet.

  • God kvalitet for pengene – Når du køber en elcykel så kan du ofte forvente at få en cykel af høj kvalitet og en cykel som holder i mange år frem.  

 

Elcyklen har forhen haft et ry, hvor mange troede at elcykler var for de ældre, de svage eller de dovne, dette er selvfølgelig ikke tilfældet. Siden dengang elcyklen blev lanceret, er der sket en hel masse med udseendet af cyklen, idag ligner den simpelthen en helt almindelig cykel.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11