Skab et nyt rum med en køkkenrenovering

Køkkenet er et af de rum i hjemmet, vi bruger allermest. Med ankomsten af køkkenalrum og samtalekøkkener er køkkenet blevet hjemmets sociale samlingspunkt. Køkkenet ikke længere blot et rum til at lave mad i. Det er også der familien samles, taler og hygger. Dog kan et grimt og uinspirerende køkken hurtigt dræbe lysten til at samle familien og komme hinanden ved. Desværre er en køkkenmontering besværlig – og så tærer den voldsomt på budgettet. Heldigvis kan en simpel renovering ofte give det ønskede resultat. Så hvis du er træt af dit gamle køkken, er det måske tid til en køkkenrenovering.

Hvis du egentlig er tilfreds med indretningen af dit køkken men bare synes, at lågerne, skufferne og farverne trænger til en opdatering, kan en køkkenrenovering være svaret på dine bønner. Selvom en køkkenrenovering egentlig blot er et ansigtsløft, kan dit køkken alligevel næsten føles som et helt nyt rum bagefter.

Moderne køkken

Køkkenrenovering – nemt og billigt

Ofte kan en køkkenrenovering, hvor de synlige dele som låger, skuffer og håndvask udskiftes, gøre underværker. Det er desuden et billigere og nemmere alternativ til køkkenmontering. Hvis du søger håndværkere, som kan udføre køkkenrenovering i København og omegn, er der gode chancer for at finde det rette entreprenørfirma, som hurtigt og effektivt kan forskønne og puste nyt liv i dit gamle køkken.

Nyt køkken på en dag

Med effektive og garvede håndværkere på opgaven kan du i de fleste tilfælde få renoveret dit køkken på under én dag. Det betyder, at du kan sige godmorgen til dit gamle, grimme, slidte køkken og sige godnat til dit nye, smukke, renoverede køkken – på én og samme dag. Og renoveringen kan klares, mens du er på arbejde, så du slipper for støj og andre gener, som ellers følger med en renovering. Du kan passe dit arbejde i ro og mag og glæde dig til at komme hjem til dit fornyede, tidsvarende og moderne køkken.

Professionel rådgivning

Visse entreprenører tilbyder døgnservice, hvor du kan henvende dig i alle døgnets timer. Ofte vil en køkkenekspert komme hjem til dig, samme dag som du ringer. Sammen kan I sparre om idéer til køkkenrenovering, og køkkeneksperten kan give dig en gratis, professionel og inspirerende rådgivning. Så hvis du søger alternativer til køkkenmontering i København og omegn, er en køkkenrenovering en glimrende – og ikke mindst nem og billig – mulighed for at give dit køkken nye, inspirerende rammer.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 38 71 17 00