Det kan en erhvervsadvokat hjælpe dig med

Erhvervsadvokat

Har du brug for et businessbarometer af din virksomhed, en inkassopartner eller hjælp til virksomhedsoverdragelse? Så har du i alle tre situationer brug for en dygtig erhvervsadvokat, som kan hjælpe dig med juridisk såvel som forretningsmæssig sparring til din virksomhed.

En erhvervsadvokats arbejdsområder

En erhvervsadvokat er i stand til at bruge sin juridiske viden i erhvervslivet, så det gavner din virksomhed. Som virksomhedsejer kan du derfor trygt overlade ansvaret til en erhvervsadvokat, der kan hjælpe med alt fra inddrivelse til udestående fordringer til finansiering og sikkerhedsamt gennemgang af diverse forhold og dokumenter. Den juridiske hjælp tilpasses efter din virksomheds individuelle behov, så de forskellige arbejdsopgaver hurtigt og effektivt bliver klaret af din tilknyttede erhvervsadvokat.

Sådan finder du din erhvervsadvokat

Der findes erhvervsadvokater i hele landet, men du kan med fordel vælge en erhvervsadvokat fra et nærliggende advokatfirma ved Kolding og Fredericia, så din erhvervsadvokat hurtigt kan være på stedet, hvis du bor i nærheden, og hvis arbejdsopgaven ikke kan klares telefonisk eller digitalt. Dette er især en praktisk fordel i situationer, hvor erhvervsadvokaten er meget inde over virksomheden. Det er dig som virksomhedsejer, som tilkøber erhvervsadvokatens hjælp, og du som kunde hos advokatfirmaet tager derfor alle beslutningerne efter, at erhvervsadvokat har rådgivet dig. Der vil af den grund aldrig blive taget nogen beslutninger uden dig, og din tilknyttede erhvervsadvokat vil hele tiden holde dig opdateret på de aktuelle arbejdsopgaver. I samarbejde med erhvervsadvokatens tilknyttede sekretærer vil alt dokumenteres og videregives til dig og dine eventuelle ansatte.

Innovative løsninger til din virksomhed

Et objektivt øje opfatter med stor sandsynlighed din virksomhed anderledes, end du selv gør. Det er derfor typisk langt lettere for en ekstern person at afgøre, om og hvor der er behov for nye løsninger til at effektivisere virksomheden. I den situation bliver din tilknyttede erhvervsadvokat din højre hånd til at finde innovative løsninger, som kan hjælpe din virksomhed til at fungere bedre. Igen vil alt selvfølgelig ske i overensstemmelse med dine ønsker, men det kan være en stor hjælp at få anskuet virksomheden med professionelle øjne fra en ekstern erhvervsadvokat.

Er du i tvivl, om du har brug for en erhvervsadvokat?

Der hører administrativt arbejde til alle slags virksomheder, og det administrative arbejde kan hurtigt fylde arbejdsdagene op, så du knapt når det arbejde, som du virkelig brænder for. Alle virksomheder uden en ansat advokat kan få glæde af en dygtig erhvervsadvokat til at klare den administrative byrde samt sikre, at alle juridiske aspekter er på plads, så du sikrer, at din virksomhed overholder alle gælder love på området. Inkluderes erhvervsadvokatens forretningsmæssige viden også, så kan din virksomheds fremtid se endnu lysere ud.

KOLDING
Kokholm 3 b, 1. tv.
6000 Kolding
78 79 90 80

FREDERICIA
Sønder Voldgade 10, st.
7000 Fredericia