Overvejer du at tage cyklen?

Elcykel

 

Hvis svaret er ja, men du ikke helt er kommet igang med at reparere den gamle rustne cykel som står i skuret, så kan det være at du bare skal købe en ny. Cykler af ældre dato er ofte tunge og uhandy og du er allerede forpustet ved tanken om, at du skal kæmpe for at træde pedalerne rundt.

 

Heldigvis er der en løsning på netop det problem, nemlig en elcykel. En elcykel er god for dig, som gerne vil igang med at cykle uden at have alt bøvlet med en tung cykel, som du skal kæmpe for at få op af bakkerne for at nå din destination. Nogle forhandlere tilbyder blandt andet også el ladcykler, som egentlig er den traditionelle ladcykel kombineret med en elcykel, denne kan du bruge til at transportere ting eller sågar dine børn.  

 

Med en elcykel kan du alligevel ikke helt slappe af, for du skal træde i pedalerne for at få motoren til at assisterer dig, det gode ved det er, at du ikke slipper for motionen. Udover at elcyklen er et alternativt transportmiddel, så er motionen er selvfølgelig også en af de største årsager til, at folk er tilbøjelige til at tage cyklen, derved slår de to fluer med et smæk.

 

3 gode fordele ved at vælge en elcykel

En elcykel er bare federe end den traditionelle cykel og den har selvfølgelig en masse fede fordele. Nedenfor vil du kunne læse tre af de bedste fordele ved at investere i en elcykel.

 

  • Niveau assistance – Du kan helt selv styre hvor meget motoren skal hjælpe dig. Du kan altså hele tiden indstille motoren til dine behov.

  • Interval træning – Ikke nok med at cyklen er et dejligt transportmiddel, så er den også en god måde at træne på. Du kan altså lave interval træning ved at stille på assistance niveauet.

  • God kvalitet for pengene – Når du køber en elcykel så kan du ofte forvente at få en cykel af høj kvalitet og en cykel som holder i mange år frem.  

 

Elcyklen har forhen haft et ry, hvor mange troede at elcykler var for de ældre, de svage eller de dovne, dette er selvfølgelig ikke tilfældet. Siden dengang elcyklen blev lanceret, er der sket en hel masse med udseendet af cyklen, idag ligner den simpelthen en helt almindelig cykel.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11

Sæt gang i festen – lej en jukebox

Jukebox

 

 

 

 

 

Der er mange måder at holde en god fest, hvor gæsterne har det godt fra de ankommer til festen slutter. Man kan for eksempel sørge for stedet, drikkelsen eller underholdningen i løbet af aftenen. Musikken er dog en grundlæggende faktor, hvis man gerne vil have en ordentlig fest. Den vil i mange tilfælde være festens omdrejningspunkt og det vil være den, som vil være afgørende for festens stemning. Rigtig mange er ikke klar over det, men kan man faktisk leje en jukebox, som kan være med til at gøre det hele mere hyggeligt, originalt og ikke mindst gøre det nemmere for både værten og gæsterne at skifte musik. Udlejning af en jukebox er blevet populært, og det er der en rigtig god grund til. Nedenfor giver vi dig et overblik over, hvordan en jukebox kan være med til at gøre din fest bedre, mere original og ikke mindst, hvordan den kan være med til at løfte alle gæsternes humør.

Continue reading

3 råd – Sådan laver du et godt selvsalg

 

EjendomsmæglerDet er enormt dyrt og omkostningstungt at sælge sin bolig og købe en ny. Hvis du har fundet ud af at du vil spare hvor du kan, blandt andet på mæglersalæret, så kan du lavet et selvsalg, eller gøre brug af en billig ejendomsmægler i København.

Et selvsalg går egentlig ud på, at du ikke gør brug af en ejendomsmægler og du skal således varetage alle de opgaver som en ejendomsmægler normalt ville tage sig af. Nedenfor kan du se en guide til, hvordan du får lavet et succesfuldt selvslag. Continue reading

Derfor kan det betale sig at købe brugte biler

Køb brugt bil

Når du skal købe ny bil, bør du overveje at købe den brugt. Det kan nemlig i langt de fleste tilfælde betale sig. Hvordan kan det være? Jo, det skyldes, at du tit og ofte kan få en brugt bil af høj værdi og i god stand i en pris, der er meget billigere, end hvis du skulle købe en tilsvarende bil som helt ny. Grunden til dette er, at biler hurtigt mister en stor del af deres markedsværdi, og derfor kan du købe en bil som ny og derefter opleve, at dens værdi på bilmarkedet er faldet i væsentlig grad. Brugtbilsmarkedet er tilmed så stort, at du i mange tilfælde vil kunne vælge og vrage mellem biler af høj kvalitet. Hvis det betyder meget for dig at have en splinterny bil, eller hvis du gerne vil beholde din bil i mange år frem, kan du godt investere i en ny bil, men når bilmarkedet er fyldt med kvalitetsbiler, der er langt billigere, blot fordi de har nogle få år på bagen, kan det godt betale sig at kigge efter en brugt bil i stedet.

Continue reading

Inspiration til et anderledes portrætfoto

Et anderledes pasfoto

I mange tilfælde kan et portrætfoto blive ensartet, kedeligt og formelt at se på. Derfor har vi samlet informationer nedenfor, som kan give dig inspiration til, hvordan dit næste portrætfoto skal tages. I denne sammenhæng kan det være fordelagtigt at kontakte en professionel fotograf, som kan gøre dit portrætfoto spændende at se på. Hvis du bor i nærheden, kan du tage kontakt til en af dine lokale fotografer i Ry og høre om mulighederne.

Continue reading

Hvilket VVS må man selv udføre?

VVS arbejde

Rigtig mange vælger selv at springe ud i VVS arbejde uden at have læst reglerne først. Sikkerhedsstyrelsen er strikse i forhold til, hvad man selv må udføre, og hvad man skal have en autoriseret VVS’er til at gøre. Nedenfor har vi samlet en række informationer om, hvilket VVS arbejde du selv kan lave, uden at skulle have en autoriseret person ud og kigge på det først. Den grundlæggende regel er, at hvis ikke man kan se det med det blotte øje, bør man kontakte en professionel virksomhed, som kan sende en mand ud og kigge på det. Dette gælder fx et afløb, der er stoppet. Har du problemer med et stoppet afløb og er bosat i København, så bør du kontakte en professionel virksomhed. Både for at undgå bøder, men også for din egen sikkerheds skyld.

Continue reading

Når du har et byggeprojekt

 

VVS'er

Hvis du har behov for mere plads eller ønsker du et nyere hjem, så er en flytning ikke altid løsningen. Det kan være at en renovering eller en tilbygning er omend endnu bedre. Der er en masse ting du skal planlægge, huske og have overblik over når du skal renovere eller bygge til.
Du har helt sikkert behov for håndværkere til forskellige opgaver og du skal i første omgang finde ud af hvilke håndværkere du har behov for.    

Skab overblik – Lav en liste
I første omgang så er det vigtigt at du ved hvad du skal have lavet, derfor kan det være en stor hjælp for dig at lave en liste over hvilke rum det drejer sig om og hvad der skal laves i rummene. På den måde får du hurtigt skabt et overblik over hvilke opgaver der kræver en håndværker og hvilke opgaver du ønsker selv at varetage, det kunne eksempelvis være et nyt badeværelse. Samtidig skal du have et budget, det er absolut nemmest at overholde et budget hvis du har gjort dit forarbejde ordenligt og tjekket priser forud for byggeriet. Den liste du får udarbejdet skal følge dig, og byggeprojektet hele vejen til slutningen.

Når du har fået lavet listen over opgaverne og de opgaver du skal bruge håndværkere til, skal du i gang med at finde de håndværkere du ønsker at bruge til projektet. Der findes mange internetsider hvorpå du skriver opgaven ind og derefter bliver kontaktet med et uforpligtende tilbud af tre forskellige virksomheder, fordelen ved dette er, at du kan se en eventuel prisforskel.

Du kan med fordel kontakte en tømrer som ofte har en masse dygtige samarbejdspartnere således, kan du få et komplet tilbud hvor samtlige af dine opgaver indgår, hvad enter det er tømrerarbejde, malerarbejde eller en VVS’er tæt på København du har behov for.    

Fordelene ved et samlet tilbud
Når du booker et samlet tilbud, altså et tilbud hvor alle parterne er samarbejdspartnere, så findes der rigtig mange gode fordele. Først og fremmest så vil de forskellige håndværkere have et godt samarbejde fordi de kender hinanden og har arbejdet sammen før. Dernæst har de helt sikkert faste procedurer for arbejdsgangen og dermed vil kommunikationen ofte også være i top. Det kan kræve meget at få koordineret hvornår de forskellige håndværkere kan komme til.

Det kunne eksempelvis være, at VVS’eren skal være færdig med at montere gulvvarme eller radiatorer før end tømreren kan komme og lægge gulv. En situation hvor tømreren kommer for at lægge gulv før VVS’eren er færdig med gulvvarmen, er et stort ressourcespild som koster tid, og i en sådan situation er tid altså lig med penge.   

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
43 73 41 00

Få dine salgsbudskaber ud gennem brugen af flyers

Postkasse

Markedsføring er en ret kompleks verden og det er nogle gange svært for almindelige små lokale virksomheder at overskue den. Når du har en mindre virksomhed, så er der nok nogle gange hvor du selvfølgelig ønsker, at skabe mere kendskab til din virksomhed, men du er ikke helt sikker på hvordan. Alt du ved er at det skal være effektivt, billigt og nemt. Det vil derfor nok berolige dig, når du så får at vide, at en sådan metode rent faktisk eksisterer i flyers.

 

Flyers er ikke noget nyt og de fleste mennesker kender til dem, hvorfor de netop kan være en god løsning. Der er relativt mange trykkerier i København tilbage, det er på ingen en uddød branche selvom mange måske tror, at den slags medier er blevet erstattet af digitale medier.

 

Flyers kan henvende sig direkte til din målgruppe
En af de rigtig gode fordele ved at bruge flyers til markedsføring er, at du kan fordele dem geografisk, således at de ender i postkasserne hos folk i et givent område, i forretninger hvor din målgruppe handler eller andre steder hvor du ved, at din målgruppe befinder sig. Altså, kan det være en nem måde, hvorpå du kan rette din markedsføring direkte til din målgruppe.

 

Det er vigtigt at du nøje har udtænkt din flyer inden du bestiller den hos et trykkeri. Din flyer skal indeholde brugbar information i forhold til det produkt eller service du udbyder. Dernæst skal teskten deri være grammatisk korrekt, og sidst men ikke mindst skal den se professionel ud.

 

En flyer der ser hjemmelavet ud sender et mindre godt signal til dine potentielle kunder. Du kan altid vende markedsføring 180 grader og spørge dig selv, var det et firma som jeg ønsker at benytte mig af? Hvis dit eget svar til din egen flyer er “nej”, så er det nok påtide at hyre et professionelt trykkeri som kan optimere din signalværdi.

Et professionelt trykkeri kan hjælpe dig med, at printe dine brochure eller flyer i en høj kvalitet samt med, at få et professionelt udtryk. Ikke nok med at kvaliteten og holdbarheden er i top, så vil farverne og det fysiske udtryk også bare være langt flottere, end hvis du selv skulle lave dem i Windows Publisher og udskrive dem på en helt almindelig printer. Den største årsag til, at der den dag idag stadigvæk finde trykkerier er fordi, at de bare har de helt rette maskiner og apperater til at udføre et flot stykke arbejde.

 

Jensen Print
Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C
40 15 13 93

Hvad er LinkedIn?

Profil

LinkedIn er et socialt medie, som er rettet mod erhvervslivet. Platformen gør det muligt for dig, at holde styr på dine kontakter og dit netværk. Det er muligt at synliggøre dig selv og de kompetencer du har og på den måde kan andre mennesker se, hvilke kvalifikationer du har.

 

LinkedIn har en funktion hvor det er muligt for dig, at se de jobs du kunne være kvalificeret til.

Ligeledes kan virksomheder og ledere faktisk headhunte dig hvis du mener, at din professionelle profil matcher på de krav de måtte have til en kommende medarbejder.

Fordelene ved LinkedIn er mange, og en af de rigtig store fordele er, at du kan søge jobs på tværs af landegrænser, LinkedIn har nemlig over 400 millioner brugere på verdensplan. Det handler i bund og grund om, at netværke og oprette en professionel profil som kunne være med til, at sikre dig bedre jobmuligheder.

På platformen kan du vælge af følge forskellige virksomheder og nogle af dem poster spændende artikler, således kan du hele tiden holde dig opdateret omkring, hvad der sker på arbejdsmarkedet og i erhvervslivet. Continue reading