Oplev Mauritius på en golfrejse

Mauritius er kendt som et paradis uden lige, og med sine hvide sandstrande og helt krystalklare vand er der vist noget om snakken. Øen rummer et væld af forskellige kultur-, natur- og adventureoplevelser – ikke mindst fantastiske muligheder for golfentusiaster. Øen er ikke særlig stor, men på trods af størrelsen vil du få en ferie udover det sædvanlige. For med dens helt fantastiske tropiske klima kan du opleve frodig natur og skove i bjergområder, og betagende sukkerrørsplantager. Og så har øen et væld af friske og grønne golfbaner, som er nogle af de bedste du finder. Så er du en ægte golfentusiast og har du undersøgt Golfrejser til Mauritius så er det med at komme afsted. Hvert år afholdes der Mauritius Open, hvor øen vrimler med dygtige golfspillere og summer af liv, og denne oplevelse kan du med fordel kombinere med din egen golfferie. Lyder det som en dyr omgang, så er der mange muligheder for billige golfrejser inden for Europas grænser, men skal du på drømmeferien, er Mauritius det perfekte valg.

En perle skabt af naturen

  • en er forholdsvis ny og anses som en del af Afrika, hvor den i dag er et af Afrikas rigeste lande. Øen blev til på grund af vulkansk aktivitet for 8 millioner år siden og er siden opstået som følge af nogle voldsomme vulkanudbrud under vandet, der forekom tusindvis af kilometer øst for den kontinentale blok bestående af Afrika og Madagaskar.

Hvad du kan opleve på paradisøen

Mauritius rummer som sagt et hav af forskellige oplevelser. Her taler vi blandt andet om kultur, historie, adventure og natur, og du kan få opfyldt næsten alle dine ønsker i forhold til dagens gøremål og indhold. En strandtur er ikke til at tage fejl af, og med 150 km hvide sandstrande er der nok at vælge imellem. Verdens tredjestørste koralrev omgiver øen, og der er betagende mange smukke fisk at se, hvis du svømmer med snorkel eller dykker med ilt. Og trækker naturen i dig, så er øen omgivet af en ring af bjergkæder, der varierer i højden fra 300-800 meter med et toppunkt på 828 meter mod sydvest ved Piton de la Petite Riviere Noire, hvor der er mulighed for gode vandreture.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66