Den gode køberrådgivning

Køberrådgivere findes der mange af, men hvordan finder man den køberrådgiver, som er den rette til ens behov? Læs med her, hvis du vil se hvilke overvejelser, som man bør gøre sig, hvis du overvejer at investere i god køberrådgivning til at få købt din drømmebolig.

Bolig til privat eller erhvervsmæssigt brug?
Der er stor forskel på at skulle købe bolig til privat og til erhverv. Det første skridt mod at finde den rette køberrådgiver er derfor at søge efter en boligadvokat, som enten har erfaring inden for privat køberrådgivning eller erhvervsmæssig køberrådgivning.

Hvor skal boligen befinde sig?
Det er også en god idé at udvælge boligadvokater alt efter deres beliggenhed. Dette er særligt relevant, hvis du ikke selv har så stort kendskab til det område, hvor du søger efter bolig. Der kan nemlig være særlige forhold, som er gældende i det område, hvor du ønsker at købe bolig. Det er derfor en fordel for dig, at du eksempelvis bliver tilknyttet en nærliggende advokat fra Kolding, hvis du leder efter bolig i Sønderjylland og Syddanmark. Så kan din advokat også lettere selv se på boligen, hvis dette bliver nødvendigt eller i forbindelse med, at diverse dokumenter skal udveksles mellem din advokat og ejendomsmægleren.

Hvad koster en boligrådgiver?
Prisen for en boligrådgiver kan være meget forskellig alt efter, om der er tale om bolig til privat eller erhverv, om det er hele eller dele af købsprocessen, der skal rådgives til samt hvor meget erfaringen advokaten har. Det kan derfor være meget svært at gennemskue, hvad prisen for en boligrådgiver egentlig løber op på. Du kan dog heldigvis også finde advokater, som tilbyder faste pakkeforløb inden for pakkerådgivning. For nogle personer er det en fordel at have en fast pris, mens det for andre ikke er nødvendigt, hvis der kun er behov for lidt rådgivning. Du kan dog med fordel medtænke at få en nogenlunde prisestimat, så du ikke pludselig bliver tilknyttet en boligadvokat, som er langt over dit budget.

Hvad er god køberrådgivning for dig?
Med ovenstående overvejelser kan du snævre dig ind på, hvad der er god køberrådgivning for netop dig.

 

Kaiser Domino Advokatfirma, Advokatpartnerselskab
Kokholm 3 B, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80