Anderledes anvendelsesmuligheder for chokolade

chokolade

Chokolade har en unik evne til at sprede glæde og hygge, hvor end det kommer hen. Dette skyldes først og fremmest den lækre og sødmefyldte smag, som er kendetegnende for enhver type chokolade, men også at chokolade har en evne til at samle mennesker og give nydelse i fællesskab.

Traditionelt set bruges chokolade enten til at tilfredsstille den søde tand eller til at give i en gave. Men der er ingen grund til at begrænse chokolades anvendelsesmuligheder.

Med moderne teknologi, kreative evner og nytænkning er det nemlig muligt at bruge unik chokolade med tryk i et væld af forskellige sammenhænge, der alle har det tilfælles, at de vil fyldes af chokoladens overraskende og nydelsesmæssige egenskaber.

Giv specialdesignet chokolade i firmajulegave

Står du over for opgaven med at skulle finde en god og personlig firmajulegave, er der god grund til at skænke chokolade lidt ekstra opmærksomhed.

For ikke nok med at chokolade smager dejligt, så har chokolade også mulighed for at udgøre en gave med merværdi.

Dette kommer til udtryk, når der eksempelvis skabes chokolader med tryk af QR-koder, som ikke alene er sjove og anderledes tryk, men også tryk der fungerer som kommunikationskanal til enten en hjemmeside, Facebookside eller noget helt tredje. Muligheden for at anvende chokolade til reklame og branding er således en anderledes anvendelsesmulighed, der tit og ofte gør sig godt hos kunder og samarbejdspartnere.

Firmaer vælger i stigende grad også at få specialfremstillet chokolader med et tryk af deres logo. Logochokolade giver dig muligheden for at formidle det der er vigtigst for dig, nemlig dit firma, men det giver dig også muligheden for at give alt fra kunder til medarbejdere en personlig, interessant og lækker gave, der vil skabe glæde, hvor den gives.

Når du vælger en af disse anderledes anvendelsesmuligheder for chokolade, har du hele tiden en finger med i spillet. Du er nemlig med hele vejen fra idéudvikling til designet af chokoladerne, og du kan naturligvis få lavet prøvetryk, så du kan vide dig sikker på, at chokoladerne får det unikke udtryk, du ønsker, så de bliver mere end blot en ordinær chokoladegave.

Uanset hvilke typer specialdesignede chokolader du finder mest interessante, er det oplagt at give lækre chokolader i firmajulegaver til dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere.

Chokolade til enhver lejlighed

Udover de anderledes anvendelsesmuligheder for chokolade, der tæller tryk af QR-koder og logo, kan du naturligvis også vælge at skabe chokolader, der passer til andre og mere personlige lejligheder.

Har du et vigtigt budskab, du skal have formidlet, eller er formålet at bringe minder frem, kan du alt efter den specifikke hensigt enten vælge at få fremstillet chokolader med små tekster eller personlige billeder.

Chokolades anvendelsesmuligheder har ingen grænser!

 
Choko Choko Yeah
Hyldegårdsvej 4 – 6
Charlottenlund 2920
22 28 41 59