Hvad er LinkedIn?

Profil

LinkedIn er et socialt medie, som er rettet mod erhvervslivet. Platformen gør det muligt for dig, at holde styr på dine kontakter og dit netværk. Det er muligt at synliggøre dig selv og de kompetencer du har og på den måde kan andre mennesker se, hvilke kvalifikationer du har.

 

LinkedIn har en funktion hvor det er muligt for dig, at se de jobs du kunne være kvalificeret til.

Ligeledes kan virksomheder og ledere faktisk headhunte dig hvis du mener, at din professionelle profil matcher på de krav de måtte have til en kommende medarbejder.

Fordelene ved LinkedIn er mange, og en af de rigtig store fordele er, at du kan søge jobs på tværs af landegrænser, LinkedIn har nemlig over 400 millioner brugere på verdensplan. Det handler i bund og grund om, at netværke og oprette en professionel profil som kunne være med til, at sikre dig bedre jobmuligheder.

På platformen kan du vælge af følge forskellige virksomheder og nogle af dem poster spændende artikler, således kan du hele tiden holde dig opdateret omkring, hvad der sker på arbejdsmarkedet og i erhvervslivet.

 

Dit netværk kan bestå af mennesker du kender, gamle kollegaer, studiekammerater og nuværende kollegaer. Har du en drøm om, at arbejde et sted eller have nogle bestemte arbejdsopgaver, men du ikke er helt sikker på hvilken uddannelse det kræver, så kan du nemt gå ind og se på mennesker der har disse arbejdsopgaver og dermed se, hviliken uddannelse eller hvilke kurser de h ar deltaget i for, at have den jobbeskrivelse som du ønsker, det kan godt være en lidt kompleks verden og derfor er der massere af virksomheder, som tilbyder et LinkedIn kursus. Ja i virkeligeheden er LinkedIn bare én stor markedsplads for nyttig information omkring din og andres karriere.

 

Hvordan får jeg mest ud af min LinkedIn profil?

Det er nok et spørgsmål mange mennesker ofte stiller sig selv, og som skrevet kan det godt være en lidt kompleks verden at finde rundt i. Derfor er der mange virksomheder som afholder kurser i LinkedIn hvor der simpelthen undervises i hvordan man får succes på LinkedIn.

Du skal sørge for, at have opdateret dine oplysninger og din arbejdsstilling på din profil, det skaber et godt indtryk hos potentielle arbejdsgivere.

Mange af disse rekrutteringsbureauer underviser også i lederudvikling, som i den grad kan gavne både virksomhed og lederne i og med at der som oftest også indgår kommunikationstræning.

 

Jemac Kommunikation ApS

Virkensbjerget 64

5250 Odense SV

21 28 34 09