Fem fordele ved catering

Catering

Catering kan være fordelagtigt, hvis man fx skal holde en fest, et events eller bare vil have leveret mad til en større gruppe mennesker. Nedenfor giver vi dig tre fordele ved at benytte sig af catering. Hvis du mangler en god frokostrestaurant til dit event på Østerbro, findes der et bredt udvalg af muligheder, så du kan nemt finde en, der passer til jeres smag.

Spar tid

Hvis man gerne vil afholde et arrangement, vil der helt sikkert skulle bruges tid, energi og planlægning på maden, der skal spises under middagen. Mange gange kan det være svært at blive enige om, hvilken mad man skal spise, hvor dyrt det skal være og hvor meget man egentlig har brug for. En catering-løsning kan spare dig for alle disse spørgsmål, da man i mange tilfælde vil kunne aftale alt det ovenstående med virksomheden, som kører ud med maden.

Sikret kvalitetsmad

Hvis man kontakter den helt rigtig restaurant, vil man være sikker på, at den mad man får også smager godt og er varm, når det ankommer til arrangementet. Hvis man selv overvejer at lave maden kan man risikere, at den ikke er rigtig tilberedt eller at det kræver længere tid end forventet.

En passende menu

Det kan være svært at finde en passende menu, som tilfredsstiller alle gæster. Dette kan undgås hvis I finder en restaurant, hvor man kan aftale specifikt, hvilken mad man skal have. Der kan være forskellige præferencer blandt folk, og derfor er der rigtig mange restauranter, der tager højde for dette og skræddersyer menuen til det enkelte arrangement – Inklusiv til allergikere, vegetarer eller folk, der ikke kan tåle gluten. Man kan altså finde en skræddersyet løsning, som passer alle gæster. 

Bestil i god tid

Hvis du har besluttet dig for bestille mad udefra, så bør du gøre det i god tid. Grunden til dette er, at du får nemmere ved at skræddersy din catering-løsning og få præcist det du gerne vil have til den nøjagtige tid og ikke mindst den rette mængde mad.

Find en passende restaurant

Der findes rigtig mange restauranter, der har catering-løsninger. Dog er det ikke dem alle, der kan tilgodese dine behov. Det er derfor helt grundlæggende at finde en passende restaurant, som kan imødekomme jeres behov i forhold til tid, kvalitet og pris. Du kan ved hjælp af en hurtig Google-søgning finde en passende catering-løsning til dit arrangement på Østerbro.

 

Gastro Studio ApS

Kalkbrænderiløbskaj 2

2100 København Ø

24 44 46 88